Om oss

Share Button
Ingela Berger

Ingela Berger

Den här sajten är till för dig som känner att du snart inte orkar leva längre. Den är också till för dig som är anhörig eller vän till någon som mår dåligt. Jag är själv anhörig till en ung människa som inte fått rätt hjälp av vården och det gör mig mycket ledsen och upprörd när jag ser hur samhället misslyckas med att ta hand om våra fantastiska fina unga medborgare som skulle kunna ha så mycket att ge om de fick rätt bemötande och stöd.

Min dröm är att en dag öppna ett hus dit du kan komma och vara på dagarna, en tillflyktsort, en oas, där man kan träffa andra eller bara gömma sig i en vrå. En plats, nånstans att gå, där man är välkommen och där det finns någon som är intresserad av vem man är. Där man får vara sig själv och där man, om man vill, kan få hjälp att ta tag i sitt liv.

För även om det inte verkar så just nu, så vet jag att det finns vägar ut ur det svåra, ut till ett liv fyllt av mening.

Där, i Huset, ska det finnas vanliga människor med stor erfarenhet och mycket värme. De vet hur det är att vara människa och att ha det svårt. De ska inte döma någon, utan bemöta alla som kommer på ett respektfullt sätt.

Innan den drömmen förverkligas så finns denna webbplats. Jag hoppas att du hittar något du behöver här.

Jag finns på riktigt, och jag försöker svara på alla meddelanden. Men jag har också ett ”dagjobb” (som coach) som gör att jag inte alltid hinner eller orkar svara snabbt, fast jag vill. Du är varmt välkommen till min sida!

Ingela

Namn:*
Telefon:
-
E-post:*
Meddelande:
Skriv dessa tecken:
Share Button